Palvelut

tilauskuljetukset

kuriiripalvelut

alihankintakuljetukset

muut palvelut

Tilaa kuljetus meiltä!

Monipuolisten palveluiden kuljetusliike

Kouvolan Tavarataksit Oy hoitaa Kouvolan, Lahden ja Kotkan alueille tilaus- ja alihankintakuljetuksia luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Lisäksi tarjoamme kuriiripalvelua Kouvolassa ja lähialueilla. Tarjoamme asiakkaillemme myös tarpeisiin räätälöityjä palveluita, kuten toimistotarvikkeiden hyllytystä sekä kodinkoneasennuksia kodinkonetoimituksen yhteydessä.

Panostamme asiakastyytyväisyyteen. Tavoitteenamme on tuottaa luotettavaa, tuloksellista ja tehokasta ovelta ovelle- kuljetuspalvelua isoille ja pienille yrityksille ja julkisella puolella toimiville yhteistyökumppaneillemme. Palvelemme myös yksityistalouksia. Me toimimme asiakkaan kanssa sovittujen aikataulujen mukaisesti ja hoidamme kuljetukset asiakkaalle luvatulla tavalla.

Ota yhteyttä

Tilauskuljetukset

Kouvolan Tavarataksit Oy:n tilauskuljetuspalvelu mahdollistaa myös isompien lähetysten käsittelyn ja toimittamisen. Kuljetuskalustomme on ajanmukainen ja käytössämme on sekä paketti- että kuorma-autoja. Huolehdimme kalustomme toimintavarmuudesta ja turvallisuudesta. Tilauskuljetuspalvelumme kautta liikkuvat esimerkiksi teollisuuden varaosakuljetukset. Me huolehdimme tavaran kuljettamisesta turvallisesti ja sovitun aikataulun mukaisesti määränpäähänsä.

Ota yhteyttä

Kuriiripalvelut

Kouvolan Tavarataksit Oy:n kuriiri- ja lähettipalvelu palvelee erityisesti yrityksiä ja julkisia toimijoita Kouvolan alueella. Kuljetettavat tavarat voivat olla esimerkiksi pakettilähetyksiä, varaosia, laboratorionäytteitä, dokumentti- ja asiakirjalähetyksiä tai vaikka keittiökalusteiden ovia, jotka täytyy saada toimitettua ripeästi ja turvallisesti lähettäjältä vastaanottajalle. Kuriirilähetykset noudetaan ja toimitetaan asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaan.

Ota yhteyttä

Alihankintakuljetukset

Kouvolan Tavarataksit Oy tuottaa kuljetuspalveluita myös sopimusyhteistyökumppaneillensa. Kartoitamme asiakkaan kanssa yhdessä tarvittavat palvelut ja niiden pohjalta osaamme tarjota parhaat asiakaskohtaiset kuljetuspalveluratkaisut. Sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstömme osaa toimia vaihtelevissa työtilanteissa ja ympäristöissä sekä toimii tarvittaessa asiakkaan apuna ongelmatilanteissa. Sopimuskuljetuksissamme kulkevat monenlaiset tavarat ja tuotteet. Hoidamme esimerkiksi leipomokuljetuksia, vesi- ja elintarvikenäytteitä, kouluruoka- ja apuvälinekuljetuksia ja kodinkonekuljetuksia.

Ota yhteyttä

Muut palvelut

Kouvolan Tavarataksit Oy toteuttaa myös kuljetuspalveluiden yhteydessä palveluita täydentäviä palveluratkaisuja. Tarvittaessa räätälöimme sopimusasiakkaan tarpeen mukaiset palvelut kuljetuspalveluiden yhteyteen. Hoidamme esimerkiksi kodinkoneliikeasiakkaamme kodinkoneiden toimituspalvelun yhteydessä kodinkoneen paikalleen asennuksen sekä vanhan laitteen poisviennin. Kodinkonekuljetusten yhteydessä tehtävät asennustyöt hoitavat koulutetut asennustyön ammattilaiset. 

Lisäpalveluna konttoritarviketoimituksen ohessa, huolehdimme muun muassa sopimusasiakkaamme konttoritarvikkeiden hyllyttämisen suoraan tarvikevarastoon.

Tarjoamme myös lentorahtien noutopalvelua asiakkaillemme.

Ota yhteyttä